Støtt KSA med grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg (over 18 år) som spiller via Norsk Tipping (f.eks, Lotto, fotball) mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Ved å registrere KSA på ditt spillekort får klubben automatisk 5 % av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for 100,- kroner, går fem kroner automatisk til KSA uten at det koster deg noe! For, best av alt, din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres! Enkelt for deg, av stor betydning for KSA som vil forvalte disse pengene tilbake til aktiviteter og trivselstiltak for medlemmene i svømmeklubben.

Ønsker du å bli grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Det er enkelt å bli grasrotgiver, du kan tilknytte deg hos en kommisjonær enten ved hjelp av strekkode, organisasjonsnummer eller du får kommisjonæren til å søke opp navnet til foreningen din. Du kan også bli grasrotgiver via både norsk-tipping.no eller via mobilspill. Hvis ditt mobilnummer er registrert på ditt kundeforhold hos Norsk Tipping kan du sende en SMS med «Grasrotandelen 971520906» til 2020 for registrering. Meldingen er gratis. Grasrotandelen går IKKE ut over din innsats eller eventuell premie. Din tilknytning gjelder frem til du endrer mottaker eller sletter denne. Du kan bytte din grasrotmottaker når som helst og så ofte du måtte ønske. Les mer om dette på Norsk Tippings nettside

Last ned ververkort Last ned verveplakat
Scroll Up