POSTS
24
november 2021
Grøtfest
24
november 2021
Nyheter
20
oktober 2021
Test post
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78

VÅRE DUGNADER

Sist oppdatert 07.11.21
Salgsdugnader

Dopapir, sokker, Ullmax og kakebokser – Her går alle pengene direkte til kubben. Arrangeres av dugnadskomiteen og det vi trenger at alle svømmere og/eller foresatte bidrar til salget.

Oppmøte dugnader

Vakter på Palmesus og DIRTY GIRLS MUD RUN – Dyreparken Kristiansand (rundirtygirls.com), varetelling og flyttejobber etc. 50/50 fordelt på klubb/svømmer. Svømmerens del krediteres på neste faktura fra klubben.

Sponsor dugnad

Skaffe sponsorer til stevne. 50/50 fordelt på klubb/svømmer. Svømmerens del krediteres på neste faktura fra klubben.

Stevne dugnad

gjennomføring av KSA eget stevne. Skagerrak Swim i slutten av januar hvert år og i 2022 er KSA også arrangør av langbane NM. Det er ca 140 vakter som må dekke inn på Skagerrak Swim, da er ikke dommerene medregnet. NM- langbane er det noe flere vakter, da stevne går over 4 dager. Inntekten fra stevne går direkte til KSA med unntak av sponsor inntektene.

DUGNADER 2022

VÅR

SOMMER

1-2. Juli 
 Palmesus
7-10. Juli 
NM – langbane 2022

HØST

November 
Julekake/ Ullmax

VINTER

28-30. januar 
Skagerrak Swim
Februar
Dopapir
Pågående salgs dugnader

Tidspunkt: fra nå til 24.11 
Julebaksten:
 KAKEBOKS SALGET 2021
Brosjyrer sendes ut til gruppen i uke 43. Men salget er startet.
Linken for bestilling av bokser er denne:
https://www.nordkak.no/minesider/DYNIKO
Hver og en av dere registrerer det dere skal bestille der.
Siste frist for bestilling er 15 NOVEMBER!!!
UTLEVERING PÅ STILLASFAG PÅ MJÅVANN ER TIRSDAG 23 NOVEMBER KL 18.00 TIL 20.00

Tidspunkt: fra nå til 01.12
Julegaver fantastiske ullklær fra Ullmax:
Det er på tide å kle seg litt bedre og KSA har ett dugnadssamarbeid med Ullmax som selger rimelige og praktiske funksjonsklær med enkelt design i klassisk skandinavisk stil – alle er skapt for det skandinaviske klimaet. Klærne passe for den aktive familien som liker å være utendørs og i bevegelse. Klubben får 30% av salgsummen. Sjekk vareutvalget her: https://www.ullmax.com/no/produkter/. I år bestiller vi ikke «papir kataloger», men staser på den digitale katalogen.
Det er to valg:
1) Bli selger selv, se bruksanvisning her: https://app.ullmax.com/se/docs/upload_info_saljare_no.pdf (husk å velge Kristiansand svømmeallianse når dere registrerer dere).
2) Eller så kan dere bestille via en av de andre selgerne i klubben. Via denne lenken: Alt du kjøper her støtter Kristiansand Svømme Allianse (KSA) med 30%! (ullmax.com)


Pågående sponsor dugnad

Sponsorer digitalt under Skagerrak Swim. Skagerrak swim nærmer seg med stormskritt. 28.-30. januar 2022 arrangerer KSA stort svømmestevne i Aquarama. Dette er den største inntektskilden KSA har gjennom året, og her har våre medlemmer mulighet til å få fratrekk på fremtidige fakturaer (samt få en ekstra inntjening til klubben) ved å hjelpe til med å skaffe sponsorer. Mange har vært med på Skagerrak swim tidligere år, men her trenger vi også foresatte til våre yngre utøvere / rekrutter til å bidra. 50/50 inntjening til utøverkonto og klubb. Se vedlagt sponsorfolder for mer info. Denne kan deles ut eller sendes til bedrifter som dere kan se som potensielle sponsorer. 50% av inntekten (altså 2500,- pr sponsor) blir da trukket av fremtidige fakturerer, så her er det bare å ta kontakt med alle potensielle bedrifter man kan tenke er aktuelle.
Ta kontakt med stevneleder, stevneleder@ksa.no, om dere har noe som har lyst å sponse Skagerrak Swim.

Du finner sponsorfolderen til nedlasting nederst på siden