POSTS
24
november 2021
Grøtfest
24
november 2021
Nyheter
20
oktober 2021
Test post
PORTFOLIO
SEARCH
Your address will show here +12 34 56 78
Kristiansand Svømmeallianse
"KSA har som formål å drive svømmeopplæring og svømmeidrett for barn og ungdom på alle nivåer. Klubben skal tilby grunnleggende svømme- opplæring for de minste, utviklings- muligheter for aktive svømmere og mulighet for elitesatsing."
  • Text Hover

Historie

Kristiansand svømmeklubb ble stiftet 9.september 1922 somden første svømmeklubben i Kristiansand. Kristiansand svømmeallianse ble stiftet 18.8.1987. Klubben skulle ta i mot svømmere fra byens øvrige klubber som hadde nådd et elitenivå. I løpet av 2007 besluttet årsmøtene i disse to klubbene å slå klubbene sammen. Denne prosessen ble sluttført i 2008. Navn på den sammenslåtte klubben ble vedtatt å skulle være Kristiansand svømmeallianse. 
I vedtektene for den nye klubben som ble vedtatt 16.september 2008 fremgår det at KSA har som formål å drive svømmeopplæring og svømmeidrett for barn og ungdom på alle nivåer. Klubben skal tilby grunnleggende svømmeopplæring for de minste, utviklingsmuligheter for aktive svømmere og mulighet for elitesatsing. Den 28.oktober 2008 godkjente Vest-Agder idrettskrets den nye klubben. Klubben ble gitt klubbnummer KL 10010027 som var nummeret til den eldste klubben (KSK). Som stiftelsesdato for den nye klubben gjelder den eldste klubbens stiftelsesdato 9.september 1922. Ved siden av vanlig kursvirksomhet driver KSA svømmeopplæring på skolene for fremmedspråklige elever. Vi sørger også for at intergrerings- prosessen fra kurs til klubb skjer automatisk og er gratis.

Våre verdier

Vilje:
Innsats på trening
Innsatsvilje og innsatsglede
Vinnervilje
Tørre å sette mål
Ville tørre å oppnå de mål en har satt.

Lojalitet:
Lojalitet til klubben og hverandre
Lojalitet til målene vi setter oss, og til den treningsmengden vi har valgt
Ærlige mot oss selv og våre medmennesker
Støtte hverandre
Åpent forhold mellom trenere og utøvere, både på godt og vondt.

Samhold:
Godt humør på trening
Backe hverandre opp
Ingen sutring eller negativitet; god innstilling
Alle skal inkluderes
KSA= Inkluderende treningsmiljø
Trivsel